Tjänster

Högkvalitativa tjänster inom juridik

Vår erfarenhet och kompetens gör att vi kan hantera ett stort antal frågor inom olika rättsområden.

Arbetsrätt

Stor erfarenhet och kompetens inom frågor och ärenden inom arbetsrätt. Vi kan bistå dig som arbetsgivare i rättsprocessen vid tvister och förhandlingar.

Avtalsrätt

Vi kan hjälpa till vid upprättande och tecknande av juridiskt bindande avtal. Vi hjälper dig även med granskning av och tilläggsavtal till befintliga avtal.

Bolagsrätt

När du behöver hjälp med nyemission, årsstämma, arbetsordning för VD, kontrollbalansräkning eller andra frågor i din löpande verksamhet finns vi alltid ett samtal bort.

Dataskydd

Vi hjälper dig med säkerhets- och integritetsfrågor i din verksamhet. Våra experter har god kunskap om dataskyddsförordningen (GDPR) och åtar vi oss alla former av uppdrag inom dataskydd.

Fastighetsrätt

Vi hjälper både fastighetsägare och bostadsrättsföreningar med juridisk expertis. Allt från finansiella transaktioner till löpande fastighetsärenden.

Fordringsrätt

Inkassoåtgärder, betalningsförelägganden, stämningsansökningar och mycket mer. Hos oss får du hjälp med allt som rör fordringar och eventuella rättsprocesser.

Konkurs

Kontakta oss om du behöver hjälp med frågor som rör eventuell konkurs eller annan obeståndsjuridik. Vi hjälper dig med de snabba åtgärderna som krävs vid obestånd.

Tvister

Vi har goda kunskaper inom tvistlösning och hjälper företag med förhandlingar och att ingå förlikningar.

våg

 

En juridikbyrå med ett stort utbud av juridiska tjänster